PSORIASISLIITON TAPAHTUMIA

Nupso kokoaa nuoret psoriaatikot yhteen

Nupsolaisia ovat kaikki nuoret alle 30-vuotiaat psoriaatikot, jotka kuuluvat jonkin psoriasyhdistyksen kautta Psoriasisliittoon. Nupsolaisia on lähes kaksituhatta.
Nupso järjestää nuorille yhteistä toimintaa: vapaamuotoisia kokoontumisia, hauskoja tapahtumia ja asiapitoisia hoidonohjauskursseja.

Liity Sinäkin jäseneksi! Psoriasisliiton jäsenmaksu on 10 euroa 15–30-vuotiaille vuonna 2016. Alle 15-vuotiaille jäsenyys on ilmainen. Tervetuloa mukaan!

Liity jäseneksi

Nupson Facebook-sivuilleTulossa vuonna 2016Mökkiviikonloppu Turun saaristossa 19.-21.8.
Nupso mökkeilee elokuussa Turun saaristoon kuuluvalla Vepsän saarella! Viikonlopun aikana oleillaan rennosti yhdessä, ihastellaan saariston maisemia ja toivon mukaan myös nautitaan hyvistä säistä. Vepsällä on mahdollisuus muun muassa kierrellä luontopoluilla, viettää aikaa rannalla, saunoa, pelata minigolfia tai lähteä vesille soutuveneellä tai kanootilla.

Mökkiviikonlopun aikana järjestetään myös Valopilkut-ryhmän tilaisuus, jonka aiheena on henkinen jaksaminen sairastamisessa. Lääkeyhtiö AbbVie tukee Valopilkut-ryhmän toimintaa.

Mökkireissun omavastuu on 50 €, ja se sisältää majoituksen mökissä kahdeksi yöksi, ruokailut saarella lauantaina ja sunnuntaina, ohjelman sekä vesibussimatkat Turusta Vepsän saarelle ja takaisin.

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, niin varmistat paikkasi!

ILMOITTAUTUMINEN ja lisätiedot: järjestösuunnittelija Hanna Karhunen, hanna.karhunen a psori.fi tai puhelimitse 09 2511 9015


Kylpyläviikonloppu Holiday Club Saimaa, Lappeenranta 5.-6.11.

Tervetuloa nauttimaan Holiday Club Saimaan kylpylästä mukavassa nupsolaisten seurassa. Kylpyläviikonloppu sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa, illallisen sekä pääsyn kylpyläosastolle ja saunamaailmaan. Tarkempi ohjelma julkaistaan elokuun lopulla. Omavastuu 30 €.
Voit myös ehdottaa muita tapahtumia vuodelle 2016!


Tapahtumia vuonna 2016 perheille, joissa lapsella on psoriasisMökkiviikonloppu Nokialla ja käynti Nokian kylpylässä 26.-28.8.
Mukavaa yhdessäoloa mökillä ja kylpylässä!

Omavastuu on 20 €/lapsi + 1 aikuinen, ja siihen sisältyy mökin, saunan ym. varustuksen käyttö. Aamupalatarpeet kuuluvat hintaan, mutta varsinaiset ruoat osallistujat ostavat ja laittavat yhdessä. Lisäksi hintaan kuuluu ranneke Nokian kylpylään aikuiselle ja lapselle.

Osallistujat tuovat omat liinavaatteet (tai halutessaan voivat vuokrata ne hintaan 17 €/hlö) ja huolehtivat loppusiivouksesta.

Osoite: Vesilahdentie 750, 37310 Tottijärvi

Tutustu tarkemmin:
Nokian mökkiviikonlopun mökki


Viikonlopun järjestelyistä vastaa Katariina Kähärä, katariinakahara a gmail.com

ILMOITTAUTUMINEN

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse satu.lahtinen a psori.fi. Jonkun perheen jäsenistä tulee olla Psoriasisliiton jäsen.

Lisätietoja: kuntoutussuunnittelija Satu Lahtinen, p. (09) 2511 9052, satu.lahtinen a psori.fi

Tarinoita elämästä-sarjassa näet myös nupsolaisia!

Psoriasisliitto on julkaissut omalla Youtube-kanavallaan Tarinoita elämästä-sarjaa, missä esiintyy myös nupsolaisia. Tässä on Kristelin video:Seuraa Psoriasisliiton Youtube-kanavaa: Psoriasisliiton YouTube-kanava

Mikko Von Hertzen: Ihosairaus ei torppaa ihmissuhteita

Fredrikinkatu 27 A 3, 00120 Helsinki, puh. (09) 2511 900, faksi (09) 2511 9088
sposti: liittotoimisto@psori.fi, WWW-sivut: www.nupso.fi